Sponsor-vd-maand

Maandsponsor worden?

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ondersteuning van onze website www.treenertrib.nl. Door maandsponsor te worden, kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen van onze fanbase, die dagelijks bestaat uit meer dan 1.000 bezoekers uit de regio.

Als maandsponsor van onze website krijgt u de mogelijkheid om op verschillende manieren uw bedrijf te promoten. Gedurende een maand wordt uw bedrijfslogo prominent geplaatst op onze hoofdpagina, inclusief een link naar uw eigen website. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om twee artikelen te publiceren die uw bedrijf onder de aandacht brengen.

Wij geloven dat uw sponsoring niet alleen van invloed is op onze website, maar ook op de lokale gemeenschap. Door maandsponsor te worden, kunt u uw betrokkenheid bij de gemeenschap tonen en uw bedrijfsnaam verbinden aan onze website en aan de lokale regio.

Neem vandaag nog contact op met Ernst Hagenouw via 06-40561081 of ernst@mandad.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden van het worden van een maandsponsor van onze website. Wij kijken er naar uit om samen te werken en uw bedrijf te promoten.