Onze mooie 4e kl F in de media!

Onze klasse is minder mooi als je verliest maar er was weer zat te melden op alle mediakanalen!

Peter Pos in Soester Krant van woensdag 30 november

Bron : Facebook pagina VoetbalHilversum en omstreken

VVZ’49 – VOP 1-0 (0-0)

Nu eens niet in de laatste minuut maar wel in de 2e helft na een uur spelen. Kan Alemdar Kurt trainer van VVZ’49 terugkijken op een goede overwinning of ging het met hangen en wurgen?

Hoi Alemdar, hoe verliep het?

“Wij beginnen goed aan de wedstrijd en in het eerste half uur moeten wij eigenlijk op 1-0 komen tegen een VOP die zich de gehele wedstrijd liet inzakken. Daarna liet VOP zich ook gelden met afstandschoten zonder echt gevaarlijk te worden. De 2e helft beginnen wij scherp en komen ook vrij snel op 1-0 door een fantastische goal. Daarna laten wij het na om de wedstrijd op slot te gooien door de 2-0 te maken waardoor het nog onnodig spannend werd de laatste minuten door een aantal standaardsituaties van VOP. Gezien de gehele wedstrijd een verdiende overwinning. Los van de resultaten is het mooi om te zien dat mijn jonge team stappen maakt en beter wordt. Nu lekker genieten van de overwinning en vanaf dinsdag de knop weer om voor de lastige uitwedstrijd tegen Achterveld.”

Alemdar, dank voor je reactie.

Niet bovenaan maar er staan wel een paar Vliegdorpers tussen!

Op de ranglijst van sportiefste ploeg doen VVZ en Vliegdorp ( 3 x 2 geel) het niet verkeerd!

Wat zal Pa Gijs Schaap trots zijn en dat mag die ook!

De pijlsnelle Mike de Kok heeft direct weer van zich laten horen en in mijn ogen een terecht vermelding in de Gooi en Eemlander