Wedstrijdverslag

Wedstrijdverslagen 3e klasse

Olympia vergeet de genadeklap uit te delen tegen Hees: 1-1
 
Olympia’25 speelt de belangrijke uitwedstrijd tegen nummer 2 Hees, zonder de geschorste Said, maar met Nourdin terug in de verdediging. Hees gaat al snel op zoek naar een voorsprong maar de Olympia verdediging staat de gehele wedstrijd stabiel. En mochten de Hees-voorwaartsen doorbreken, dan staat goalie Tim altijd paraat. De Olympianen kruipen langzaam uit hun schulp, en dat resulteert in een vrije trap van Nassir die net naast de verkeerde kant van de paal belandt. Even later is het wel raak: Bilal vindt Marouan die voor de keeper geen fout maakt: 0-1. Daarna zit er nog meer in het vat, maar de Olympianen zijn aanvallend slordig. Vlak voor rust is Tim kansloos als Ali Coban de bal uit een rebound in de kruising jaagt.
 
Na rust luwt de Hees-furie en heeft Olympia grip op de wedstrijd. En hoewel er geen grote kansen zijn, zijn er wel voldoende mogelijkheden: Marouan, Samir. Maar de Olympianen missen vandaag de scherpte voor de goal. Vlak voor tijd laat Hees nog een grote mogelijkheid onbenut, zodat beide partijen wel kunnen leven met de 1-1. Al had er vandaag voor het gevoel wel meer ingezeten.
 
Volgende week thuis tegen Baarn!
 
Bron: Olypmia ’25
 
 
FC Hilversum- FC Almere 5-1 (4-0)
 
En onder ideale weersomstandigheden liet scheidsrechter Edwin van Klink uit Nieuw Vennep om 2 uur aftrappen.
De FC vol in de aanval en binnen 20 minuten scoren wij drie keer.
2e min. Dave Huijmans uit een pass van Rick van de Velden 1-0, de 2-0 na een prachtige aanval via een aantal spelers, en Bito naar Rick onze aanvoerder die schoot de stand op 2-0.
Niet veel later speelde Bito op maat naar Ryan de Jong 3-0..
Almere kreeg ook een paar scoringskansen maar Marco Schreyer ranselde alle schoten uit zijn doel!
Vlak voor de thee kopte Dave Huijmans een voorzet van Tob strak in de kruising en bepaalde de ruststand op 4-0 … Ook tijdens de 2e helft gaf Almere goed partij en Sharindra Jagroep schoot zijn team terug in de wedstrijd 4-1… Beide trainers wisselden volop en het spel ging verder…maar in de slotfase kreeg onze baltovenaar Bito de bal passeerde een aantal spelers en schoot de eindstand op 5-1!
Gefeliciteerd mannen! 
De scheids floot goed…trok 3 keer geel…bij ons werd Ryan de Jong genoteerd en bij Almere Steengraver en Moumen..
De 3e helft was bere gezellig!
Vandaag vieren wij de 16e overwinning en staan met 49 punten + 78 – 17 doelpunten fier op de 1e plaats…
2 Hees 39 punten 3 Olympia 35 punten
We zijn op weg naar een feestje…
 
Bron: FC Hilversum